Archiv receptů

 

Pesto přidávám do pomazánek, dipů, omáček i marinád, takže je opravdu nepostradatelnou součástí mé kuchyně. Ve špajzce mám při ruce vždycky alespoň jednu sklenici. Několik pokusů a omylů mě dovedlo až k tomuto jednoduchému receptu, který vám nezabere ani 10 minut a přesto dopadne vždy skvěle. Vyzkoušejte ho sami.

Na tyto nadýchané lívance se u nás těšíme celý týden. Doma si bez nich už víkendovou snídani nedokážeme představit! Vyzkoušejte můj jednoduchý a rychlý recept a začněte si užívat pomalé sobotní snídaně. Ozdobit je můžete čímkoliv, co máte rádi. U nás jednoznačně vede jednoduchá verze - čerstvé ovoce a javorový sirup.

Jsem dlouholetou vegetariánkou, vášnivou kuchařkou a nadšenou fotografkou. Mojí velkou vášní je vymýšlení zdravých, chutných i snadných receptů . Ráda předávám inspiraci, nové nápady na vaření a chci ukázat i jiné stravovací návyky. Moje recepty nejsou jen pro vegetariány, ale i pro lidi, kteří chtějí udělat změnu ve svém životě.  

 O mně